Puuuuh...

pleier ikke å klage på bloggen (kansje feil, for livet på bloggen blir jo ganske så rosenrødt) men i dag må jeg bare... egentlig skal jeg ikke klage for i morgen er jeg i kongens by og akkurat nå synes jeg jeg fortjener det... 

 


dagen i dag:

møter frem til klokken 12 på jobb (lunsjmøte også ) 

fire pasientavtaler frem til klokken fire (for mange)

rekke barnehagen før fem (må kjøre ca 30 min) 

rekke  et kvarter i sengen før jeg må ta med lillemann tilbake til Tønsberg for å hente mellommann på yogatrening (fotballgutten)(mellomsteprinsessen skulle på foto møte) og da kan største prinsessen øvelseskjøre på veien og vi kan levere henne på trening i Tønsberg etterpå.

 kjøre andre fotballgutter hjem

innom butikken min for å sjekke siste bygningsarbeider (positvt)

handle inn mat til helgen- gutta utnyttet min slitenhet og det ble ja til alt  og sjokk i kassen:-)

Mellomann sier han trenger hjelp til matteprøve og det viser seg at han ikke har fått med seg noe i dette kapittelet...to timer bruker jeg... 

siste buss til verdens ende har gått og jeg må hente fotballprinsesssen i sentrum, 7 km hver vei - øvelseskjører ihvertfall hjem igjen så det er noe  mening....

 

Hun skal ha bil på 18 års dagen sin!! ikke en dag senere... dette går ikke mye lenger....

 

Nå måtte jeg blogge for å hente litt krefter før jeg begynner pakkingen....

 

....også får jeg si som barna mine at jeg har for mange, men stort sett synes jeg jeg er veldig heldig, men med en mann som jobber i oslo og en eks som ikke fungerer, - det blir et regnestykke som ikke alltid går opp -

 

...i morgen er jeg alene på et hotell rom og fredag kommer min kjære...

 

og

det hjelper å klage - ihvertfall noen ganger....

 

10 kommentarer

jegerfritilhva

09.11.2011 kl.22:02

Jeg holdt pusten mens jeg leste....haha

I gode og onde dager!

09.11.2011 kl.22:46

Blir sliten bare av å lese om det jeg. ikke rart du trenger litt tid for deg selv...

ernashus

09.11.2011 kl.22:50

Oj oj oj, du fortjener virkelig et pusterom i kongens by! Ønsker deg riktig god tur og nyt tiden både når du er alene og med din kjære! Klem :-)

ewymarie

09.11.2011 kl.23:18

Masse lykke til med alle gjøremål : ) Hektisk program så det ut til å være.

fruensvilje

09.11.2011 kl.23:21

her fikk vi et nytt innblikk i livet ditt:))no skjønner jeg meget godt att du trenger en liten pause på hotell:))og ja tennåringen må få sertifikatet så hun kan avlaste deg med litt kjøring:))

Ønsker deg en riktig god natt

Tove

10.11.2011 kl.05:23

God tur til Kongens by.

Paafyll:-)

10.11.2011 kl.09:08

fruensvilje:Tusen takk for all god omsorg, det er deilig å ha dere der ute i bloggverden:-)og nå er snart pakkingen klar, og jeg skal bare nyte.... snart:-):-O)

Creativboligstyling.

10.11.2011 kl.14:09

Pust med magen og senk skuldrene, koooos deg masse på tur heldiggrisen!! :)) Klem

Solveig @ poona

10.11.2011 kl.17:16

Hei. Jeg skjønner det sånn at du jobber på Enhet for sf i Tbg, og jeg ville bare legge igjen en liten beskjed. Jeg har selv vært på dagenheten der, men tror ikke jeg har vært der mens du var der.

Poenget er, jeg synes ikke noe om måten du skriver om pasientavtalene i dette blogginnlegget. Jeg sier det ikke for å angripe - kun for å gjøre deg obs på det. Det er sarte sjeler det er snakk om, og å skrive dette på en måte som signaliserer at du helst skulle sluppet å hatt de samtalene - kan gjøre vondt verre. Jeg har også snakket med andre som har vært på spis tidligere, som har samme oppfatning som meg av visse blogginnlegg.

Jeg hadde i alle fall følt meg veldig uønsket og lite velkommen som pasient, dersom jeg så at min behandler skrev dette. I verste fall kunne jeg reagert med å slutte i behandling. Sf'ens side av ambivalensen hadde blitt veldig styrket.

Håper ikke du tar det vondt opp, dette er ment som konstruktiv kritikk ;)

Synes det er flott at en blogg kan være en positiv ting i hverdagen, men det finnes ei fin linje på hvor mye en jobb som din bør få plass i den.

Ha en ellers fin dag!

Vennlig hilsen Solveig Irene.

Paafyll:-)

15.11.2011 kl.10:56

Solveig @ poona: takk for konstruktiv kritikk!!

Det var absolutt ikke ment negativt i forhold til pasientene, men et sukk til meg selv om at jeg ikke har helse lenger til fire avtaler på fire timer. (derfor var jeg sykemledt i lang tid når du var hos oss tenker jeg) Jeg elsker jobben min og barna mine,men den dagen ble alt for mye, og det var det sukket jeg la ut... Men veldig lei for at det kunne misforstås og takker for at du minner meg på hvor forsiktig man skal være! Det er nok en fordel å bare skrive om det hyggelige i livet på bloggen:-)

takk igjen!

Skriv en ny kommentar

hits