Ioanna i Athen

 I Athens gamleby Plaka ligger begge Ioanna Kourbela butikkene - først kommer du til basebutikken  som består av kolleksjonen som har solgt godt hvert år siden 2005 med blant annet 2550 jakkene. Nyheter suppleres fra det mest solgte fra den eksklusive kolleksjonen hvert år. Rett over veien i en sidegate finner man den eksklusive butikken som bare fører sesongens kolleksjon. Nytt i år er også litt manneklær for første gang.  

her står jeg utenfor basebutikken og dere vil kjenne igjen jakkene..   

 

Kjolen i trappen har jeg på meg under med en overdel fra den eksklusive  kolleksjonen i sommer.. sesongens base og eksklusive kolleksjoner matcher alltid i farger.

Jeg kommer akkurat fra butikken der jeg "måtte" henge opp noen jakker og det var med nesten litt relgiøs følelse . ...det blir så fint og det er en realitet og jeg må klype meg litt ekstra i armen....


Tjøme, Haugesund (vår distributør) og New York er de butikkene som kjører bare dette merket eksklusivt og jeg jobber med en tekst om vår butikk til nettsiden til Ioannakourbela.com nå  - og liker følelsen av oss og New York....:-) 

God helg til alle!! o du hellige fredag.....

4 kommentarer

fruensvilje

06.01.2012 kl.19:31

her var det mange godbiter,jammen er du heldige som får realisert drømmen din:))

ernashus

06.01.2012 kl.20:28

Wow, sier jeg bare.. Lucky you.. Ha en super duper fredagskveld, klem :-)

lulltove

06.01.2012 kl.22:44

Herlig :)

Julie

07.01.2012 kl.00:10

fine bilder :-)

Skriv en ny kommentar

hits