Ioanna Kourbela design...

for dere som synes det er for mye butikk og klær nå - ikke les videre. For dere andre må jeg bare dele to ukers erfaringene...  

Vi har blitt tatt rørende imot og responsen og salget har vært overveldende - det aller beste er å gjøre kvinner i alle aldre så fine og så fornøyde og nå også få respons fra selskaper og lignende der de har "tatt" festen med sine Ioanna plagg - de tilbakemeldingene er det som gleder mest!!lDisse kjolene (begge modellene er jeg nå tomme for - og må bestilles opp i et lite antall til (kan dog ikke være tom etter to uker - sesongen har ikke begynt):-) 

Rolig dag i dag så butikken fikk en liten makover med nye klær på dukkene - morosomt med forandring.....


Facebook har vært fantastisk og gjør at ryktet spres fort og det har allerede vært mange derfra som har blitt frelst på siden og står og venter når vi åpner - det er hyggelig det ! Tusen takk til alle som har bidratt til denne fantastiske mottagelsen - Det varmer og jeg har fått bekreftet det jeg hele tiden har trodd på.....

We Will Survive  - og Ioanna er med på å gi kvinner noe nytt som fremmer kvinnligheten og figuren -  og det liker vi!!

7 kommentarer

lulltove

15.04.2012 kl.20:01

Jeg er helfrelst :) - Og vil bare ha flere klær fra Ioanna. De er superkule, anderledes, feminine og utrolig vakre. Gleder meg veldig til å få kjolen jeg har bestilt :)

Tove

15.04.2012 kl.20:07

lekkert!

ernashus

15.04.2012 kl.20:19

Jeg ønsker meg en kjole fra Ioanna, selger du på nett nå? Superlekre klær, og det er ikke det minste rart at dette selger bra! Lykke til videre:-)

fruensvilje

15.04.2012 kl.21:11

gratulerer med en brakstart,ikke noe er bedre en en velykket start på noe en har tro på:)og butikken din er bare helt lekker.lykke til videre

Paafyll:-)

17.04.2012 kl.21:25

ernashus: Det har skjedd mye her så nettet har blitt nedprioritert, men svarer deg på en personlig melding jeg:-)

ewymarie

18.04.2012 kl.23:25

Blir så glad på dine vegne når butikken får god mottagelse. Tenkte på en ting. Du burde kanskje ta inn Wheat klær til barn, siden ikke mange selger dem i Norge.

Paafyll:-)

19.04.2012 kl.13:22

ewymarie: Tusen takk for det ! Det er sååå hyggelig å dele med dere! Skulle gjerne tatt i Wheat, men jeg ønsker en eksklusiv Ioanna butikk og da kan jeg ikke blande med annet enn tilbehør. Men kansje det blir en annen butikk også en gang.... da...:-)

Skriv en ny kommentar

hits