Antrekk Ioanna Kourbela på en vanlig kropp:-)

Når man ser bilder fra kolleksjonen er det stort sett fra den eksklusive og litt dyrere. Base kolleksjonen som gjentar seg hvert år i årets farger og er basert på bestselgere gjennom mange år, er ofte mine favoritter - ihvertfall til hverdags!

Her ser dere et enkelt strikkeskjørt i bomull som kan knytes opp fire steder inni, slik at man kan leke med lengder og struktur. Boleroen er bestselger nr tre etter 2550 jakkene og en annen jakke/genser. Den er min favoritt! Tshortene og tightsen til er i så myk bomull at man ikke har lyst til å ta de av... Strikke sjerf i alle farger
Til fest har dette blitt mitt favoritt antrekk, men jeg gleder meg til å bruke jakken til slitte jeans og (må bare bli sommerbrun først)

Her ser dere modellen i det samme (minus bukser) Man må ikke veie 50 kilo for å være fin i disse klærne og det elsker jeg dem for (og nå mange av mine kunder) 

Bestselger kjolen som tryller litt (dog dårlige bilder) kan også knytes opp som her, eller henge ned til mer pent...

 


Dette er noen herlige bukser/bukseskjørt som også kan være stropless buksedrakt når du setter den over bysten - utrolig deilige og kule på... Noen har kjøpt de til selskapsnatrekk med en liten 2550 jakke fest dandert på toppen...Her er den brukt som bukse med en gresk topp som faller nydelig og skjuler alt av 40+ tillegget....:-)
Vesken hennes elsker jeg i det mykeste skinn, men de koster da litt....

 

Litt mye meg her nå, menhar lyst til å vise dere klærne på en 44 str - vi jobber med nettbutikk, men det tar litt tid og er det noen som ønsker å få noe tilsendt er det klart jeg hjelper mot det (bare å sende tilbake igjen også).

Gleder meg til en ny butikk helg:-) God helg til alle andre og!!

 

 

 

 

6 kommentarer

ernashus

27.04.2012 kl.11:53

Bare nydelig alt sammen, Torunn! Og du er en flott og levende ambassadør for kourbelakolleksjonen. Du kler virkelig disse klærne. Hva koster det du kaller bestselgerkjolen? Hvilke farger og hvilket stoff er det? Nysgjerrig jeg.. Ha en flott dag og ei god helg ønskes deg og dine. Klem :-)

Paafyll:-)

27.04.2012 kl.13:31

Har tenkt på deg når det gjelder bestselger kjolen allerede..:-) Noen har kjøpt den til runde bursdager (en 50 års dag) og andre fine anledninger . faktisk to til bryllup og (i rosa) da. Den er veldig kledelig fordi man får et stort bredt belte under bysten også er det mye stoff i skjørtet som er i litt stivere bomull, mens toppen er i elastisk bomull som gjør at jeg bruker M :-) Den finnes i rosa (fargen som er på jakken over, shale som er den brun/lilla tonen jeg har på, sort og hvit (ikke til bryllup:-) har en rosa igjen i S og har etterbestilt, men får bare S igjen. iogmed at jeg er en M - er den veldig god i str... Flere som har kjøpt den har kommet og fortalt om hvor fine de har følt seg og hvilken respons de har fått og det er jo utrolig hyggelig:-) Prisen er 1690 tror jeg:-) (base kjole derfor fin pris):-)

Paafyll:-)

27.04.2012 kl.13:33

ernashus: Glemte å si tusen takk da! Du er jo bare skjønn:-)

Christiane

27.04.2012 kl.19:19

oi, du kledde det <3

utrolig fin blogg!

kommentere tilbake?

Selina Hassan

27.04.2012 kl.20:04

fine bilder :) Du kledde det antrekket :)

fruensvilje

27.04.2012 kl.23:05

mange lekre antrekk her og du er riktig flott i alle modellene:))kjekt å se att det finnes gode kvinnelige klær for oss med kurver og alikavel ser så flotte ut:)

Skriv en ny kommentar

hits