Bare til Erna:-)

Min trofaste bloggvenn Erna (ernashus.blogg.no) ønkser seg en Ioanna Kourbela kjole til sommerens brylluper... derfor er jeg nå modell for kjoler jeg egentlig ikke kler da jeg er større enn Erna, men hun får et bedre inntryk av de da enn på hengeren likevel - så her er det bare bilder for Erna (kan ikke sende de på mail, da vi ikke har nett som tåler bildesenderinger på Verdens ende:-)

(man skal ikke bære kjoler man ikke føler seg fin i - det synes:-)

ikke for små kjoler heller....

Dette tror jeg er kjolen din Erna - med en til to str mindre enn meg sitter denne fantastisk (den er kun i en str)  Med dine lilla sko og lilla brukskunst smykke må¨du ta festen dog ikke slå ut bruden:-)

Denne vurderer jeg selv til sommerens gladnythet her - vi skal arrangere bryllup for min Kjæres eldste sønn - og med annet undertøy og sommerbrun kropp skal den nok bli fin...

Dagens ikke "rosablogging innlegg" :-) (der alt er perfekt) :-) :-)

6 kommentarer

Marit

15.05.2012 kl.15:17

Sneik litt her jeg og .. selv om jeg ikke heter Erna. ;o) Har forresten fått pakka, men ikke fått henta den enda. Blir spennende å prøve denne magiske M-størrelsen.

Paafyll:-)

15.05.2012 kl.15:26

Marit: Åhh da er jeg spent!!! Tvi tvi tvi:-) Akkurat kommentert hos deg:-)

ernajoja

15.05.2012 kl.15:55

Følte at jeg hadde LOV?? Hahaha Å komme inn her nå =)) Erna som jeg heter =)) Kjolene var kjempefine.. =) JEG likte kjole nr 2.. Knallstilig =))

Paafyll:-)

15.05.2012 kl.16:06

ernajoja: Støtter at du hadde lov:-) er vel rimelig offentlig en bloggside:-) og heter du Erna er det jo ikke tvil:-)

ernashus

15.05.2012 kl.18:47

Snille deg, tenk å få et helt innlegg til seg selv da - jeg er bortskjemt..Nydelige kjoler, jeg sender deg svar på melding her inne. Tusen tusen takk, min venn :-)

lulltove

15.05.2012 kl.20:47

Heter ikke Erna jeg heller, men elsker kjolene dine :)

Skriv en ny kommentar

hits