Gratulerer med dagen!

Det har faktisk vært sol på Tjøme i hele dag og det varmet ekstra denne 17 maien da den er spesielt viktig etter det som rammet oss 22 juli føler jeg - derfor var det godt å ha solen på lag. Elste datter måtte være hjemme og lese til eksamen da hun prioriterte fest ikveld og mamma måtte være litt streng, men litt tris uten henne da... 

 mange stemningbilder ....

Etter toget og samling var noen igjen med venninder på terassen, neon på vei til fest og noen på tivoli og besteforeldrebesøk... 

Ioanna måtte jo brukes i dag og det ble observert fem antrekk fra butikken på samlingen og det varmer et Ioanna hjerte (måtte ta på noe jeg visste jeg ikke hadde solgt til noen på Tjøme selv:-=)

Håper alle har hatt en fin fin dag med sine!

5 kommentarer

Creativboligstyling.

17.05.2012 kl.21:29

Så ut som en alle tiders dag!

SÅ FLOTTE barn du har!! Vakre!! :-))

Også har de en utrolig flott mamma, stilig du er! Klær fra egen butikk...ikke sant? :-))

Klem

Paafyll:-)

17.05.2012 kl.21:33

Creativboligstyling.: Tusen takk:-) veldig stolt av barna mine vet du:-) Takk til meg og da, du er snill:-) Selvfølgelig klær fra egen butikk (ioanna) :-) Med de klærne stråler man litt ekstra;.)
Du må komme på besøk i Beetelen:-)

fruensvilje

17.05.2012 kl.21:39

En nydelig familie og flotte bilder fra dagen din:))dagen min har vært fin selv om det ble myyyyye oppvask på kjøkkenet:))

ernashus

17.05.2012 kl.22:14

Så flotte bilder og for et fint vær dere hadde! Og fruen selv var nydelig i sitt kourbelaantrekk! Vel overstått 17.mai og ha en fin og koselig kveld. Klem :-)

Creativboligstyling.

17.05.2012 kl.22:53

Jaaa det har jeg kjempe lyst til!! Så kan du få prøvekjøre ;-D

Skriv en ny kommentar

hits