Ioanna Kourbela design - Ny utstilling

Vi som ikke trodde vi kunne kjøpe et plagg til da vi ifølge grekerne hadde en "huge order" (gjorde oss lettere nervøse før åpning) - måtte bestille nye varer etter to uker da vi var tomme for fire modeller:-)

Fredag kom fire nye kollier (20 første gangen) og vi har jobbet med utpakking og prising hele helgen. Men å få oppleve bursdag og julaften samtidig mange ganger i året er jo en sann glede selv om det er mye jobbing!

Vi har fått inn de lekreste håndstikkede skjerf fra en god kunde som har blitt forelsket i klærne og nå får jeg en komplett butikk og hun mer klær:-) Vinn vinn:-) (eneste jeg ønsker meg nå er lekre stråhatter til sommeren - noen som vet om noen? 

Ble det ikke fint?:-)


Her henger to av bestselgerne, som alle som prøver kjøper (den lilla finnes også i kort arm med hvitt på ermen) - ikke rart vi går tomme og vi solgte nesten ut alle de nye og i helgen (ved siden av de som var forhåndsbestilt:-) Den hvite under er en vakker selskapskjole som også var gått helt tom - utrolig feminin på og tryller med kilo:-)Håndtrikkede gensere i hvitt har vi fått mer av - rålekre på
Kundene strømmer inn i helgene og dette er virkelig et eventyr jeg ikke kunne drømt om på forhånd - jeg visste at merket var godt og trodde jo på det, men at alle skulle ta det såååå godt imot er en gave - en fin "oslodame" sa på søndag - jeg har aldri vært i en butikk hvor jeg har hatt lyst til å kjøpe sååå mye (og hun kjøpte mye og) :-):-) :-)

 Gjettt om jeg har et stolt hjerte:-)

3 kommentarer

fruensvilje

22.05.2012 kl.09:38

Så herlig å lese :)ikke noe er bedre enn sukses når en satser på noe nytt:)nydelige kjoler og vakkert tilbehør,det var lurt med fine skjerf i matchende farger,det kan ofte være nok når kvelden siger på:))kos deg videre ,du er vel verdt det

ernashus

22.05.2012 kl.11:00

Nydelig, nydelig, nydelig! Har ikke sett noe av Kourbela som ikke er fint enda, så det er ikke rart at dette selger. Unner deg all suksessen du kan få, du har virkelig jobbet for dette! Ha en fin dag og masse lykke til videre, klem :-)

Paafyll:-)

22.05.2012 kl.11:30

fruensvilje: Tusen takk! Dere er så gode... herlig med egen heiagjeng:-)

Skriv en ny kommentar

hits