Hjemme igjen...

etter nesten en uke i Bryllup i Gøteborg, legoland og danacup - alles behov dekket:-) Men først må jeg jo vise dere mere bilder fra Athen..

Neste års sommer var bare dødslekker - helt annerledes enn denne sesongen og nå med matshende sko for første gang - elsket den....

en liten smugtitting for dere.... uten at dere kan skjønne så mye. , men litt fargeintrykk får dere - kule modeller og mye lyse farger med rødt og jeans stoffer og lekker nesten mettall strikk...

i 12 timer jobbet vi og jakken måtte fort kastes i 40 graders Athen... Her er sjefen og Eleana og Ioannas lillesøster som er veldig dyktig og hjalp med utvelgelsen og antall..


Det er bare å glede seg og jeg kan nesten ikke vente, men først kommer en utrolig lekker vinterkolleksjon:-) er bare så fyllt av den siste:-)

3 kommentarer

fruensvilje

27.07.2012 kl.21:34

du nyter livet nå forstår jeg:)synd du ikke kan drive helårsbutikk.

27.07.2012 kl.22:58

Det er riktig og det ser ut som det kan bli helårs og:-)

ernashus

28.07.2012 kl.14:03

Masse lekre farger og modeller. Må være veldig vanskelig å velge ut hva en skal kjøpe når kolleksjonen er så gjennomført fin. Får sikkert lyst til å kjøpe ALT! Lykke til videre, jeg gleder meg til å se høstkolleksjonen først! Ha en flott lørdagskveld! :-)

Skriv en ny kommentar

hits