SÆRØ

Skulle jo vært med Ø med tøddel, men det er uansett et lite tettsted ved havet utenfor Gøteborg - her lå hotellet vårt og vi ante ikke hvilken perle vi kom til - hvilken hyggelig overraskelse når man ikke har noen forventninger... 

 Særø hotell og konferansesenter het det:


Ingenting er somå nyte en god frokost på hotell - det er å komme til deket bord det:-)Anders skulle til dana cup og var barnevakt for to på snart 6 når vi var i bryllup - han hadde fått de til å sove klokken åtte ved å bedyre at den var langt over ti:-)Rydding må ogsa til...Dette er virkelig en perle av et hotell og et hyggelig sted å være - vi kunne slappe av her hele formiddagen og det var noen herlige timer før båten tok oss til danmark og legoland...  

 

Særø var stedet for de rike - og mange av husene så mer ut som slott enn hus og dette er av det moderne slaget, men ikke helt billig det heller....
God tirsdag til alle dere der ute - hyggelig å blogg litt igjen:-)

7 kommentarer

Tove

31.07.2012 kl.12:24

Ser deilig ut. så fint at du har skiftet farge på skriften din, er mye enklere for meg å lese bloggen din nå.

lulltove

31.07.2012 kl.12:47

Så riktig herskapelig ut der :) Fine bilder :)

intime

31.07.2012 kl.20:43

Koselig hotell og bilder!

fruensvilje

31.07.2012 kl.21:52

dette var et skjeldent vakkert hotell både innvendig og utvendig,ikke rart dere slappet av:))ellers må jeg si dere hadde en utrolig dyktig barnevakt:))han har skjønt det hi hi.

Camilla

31.07.2012 kl.22:14

heei =)

kjempe fin blogg du har !!!

Jeg holder på og samle inn en 10'er fra hver og en blogger til min mamma, så hvis du vil bidra så hadde det vært flott =) all informasjon står på min blogg.

www.makeadifference2us.blogg.no

klem camilla =)

Grevinna av Bar Bakke

31.07.2012 kl.22:23

Heisann. For en utrolig smart og oppvakt barnevakt. Det var karen sin,det!

Ellers må jeg si at du har ansatt noen helt nydelig unge jenter i butikken din. Så behaglige, imøtekommende og diskrete jenter, som behandler enhver kunde på en individuell måte.De yter en helt unik jobb for butikken din og designers kreasjoner. De lar seg by frem med jakker både vridde og snurret, og tar på seg både det ene og det andre for å fremme plaggene. Noen ganger når kundene sier at det er godt det har kommet klær for "den modne kvinne", så smiler de bare pent å kommentere ikke at de også har på seg kolleksjonene. De er bare så nydelige og flotte, du!

Dette er jentene det står respekt av. Og du gjør det så hyggelig i butikken; det fosser med med blomster og glittrer i smykker og nydelige farger. Og jeg finner stadig noen morsomme nye kjoler. Jeg tror hele tiden at nå har jeg sett alt, men neida, mer nytt henger her og der.

Huff, for ett slit, nå er vi blitt avhengige og må stadig rase oppover å inspisere. Jeg blir så sliten av å hive Zaloen og oppvaskbørsten på benken å rive meg løs!

Glis, glis, lykke, lykke. Stå på!

Paafyll:-)

02.08.2012 kl.17:09

Grevinna av Bar Bakke: Du skriver de nydeligste tilbakemeldinger:-) gjett om jeg er stolt av de:-)

Skriv en ny kommentar

hits