Ioanna i Køben..

Vel hjemme etter nesten en uke i Køben og fikk reklamert med mange antrekk:-) har virkelig kost meg selv om det har vært travelt og litt shopping ble det til slutt og - barneklær fra nexst (engelsk billig og fint)og Sara og et fantastisk skjerf med fjær fra Munte pluss simonsen. Har fått dilla på luksus bohem merket og så også en skinn bukse derfra,  jeg hadde det litt vondt etterpå. Min snille mann spleiset og jeg ble en lykkelig eier:-)  Kan jo ikke bare ha Ioanna klær heller:-) :-) (uforbederlig shopper) .

Nå synes jeg jeg begynner å kjenne Køben litt bedre og vet om de fineste handlegatene og der de fineste butikkene ligger og det er morsomt:-) 

Ingen bilder, men bilde før jeg dro når jeg prøvde kjole til Banketten og det er min 16 åring som har tatt på et mer enn rotete rom, men dere ser kjolen og:-) 

Den er i tynt ullstoff og en tynn gjennomsiktig viskose og polyamid kant rundt! Fikk masse skryt og følte meg veldig elegant:-) (kjolen kledde bedre ballsalen enn roterommet og bedre sminken på plass og:-)

 Hjemme best og mer blogging denne uken:-) Ha en fin søndag til dere alle!!

4 kommentarer

fruensvilje

16.09.2012 kl.17:52

Velkommen hjem.En flott kjole du hadde på deg,litt rot på gulvet tåler vi:))vi er jo alle mennesker hi hi.

Vigdis

16.09.2012 kl.20:12

velkommen back - kjolen kler begge søstrene jo;) tenkte meg igrunn det - gratulerer med ny bukse - alltid stas med noe nytt veit vi. fin fin uke til deg fra meg

Marit

17.09.2012 kl.16:41

Stilig kjole. Har så sansen for tøyet når det er litt "unormale" skjæringer og asymetriske greier .. :o))

Grevinna av bar bakke

17.09.2012 kl.21:05

Coolt armebånd som jazzer opp antrekket. Det blir så tøft. Fikk en kommentar på jobben i dag. "Vet du, nå har jeg funnet min drømmebutikk?" Åhh?" "Ja, på Tjøme!". "Ahh, den kjenner jeg. Der jobber jeg innimellom." Gliiiiis!! "Åhhhh, jeg vil komme tilbake når jeg har litt penger. Når er det åpent?" "Bare ring så ordner vi det hvis du tar med deg noen damer til" He he! Bra salgsgimmic? Og jeg seilte ovapå videre i min hverdag med ett smil om munnen. Og gliset ble bredere da jeg viftet litt til deg i "Reklamebilen " din med deg inni, på vei fra butikken. Juhuuu. Og dama, som ga komplimentet, er ei supertøff dame i god verdig alder som bare skinner. Den er til deg, Anne. Take it!

Skriv en ny kommentar

hits