Hjemme igjen!

Denne gangen var overgangen litt hardere enn sist. Fra 25 + til 2 med isvind og snøhagl i luften... Man får ikke mindre lyst til å bo sydligere, men samtidig var det nydelig sol og godt med litt hverdag i dag også - og når fredagen kommer etter en arbeidsdag, da er det ikke lov å klage...

Å komme hjem til barna er selvfølgelig det største av alt - man setter igrunn mer pris på alt man har hjemme og, etter nesten en uke borte..

Men Roma er en fantastisk by - det var tredje gang jeg var der og den blir større og større for meg.... tre dager med Thomas Thiis-Evensen som guide var en ubeskrivelig reise i antikken, romerriket og paveriket,  og fireretters lunsjer og middager med vin gjorde ganene lykkelige, dog maven litt mer tung...

Det skal smake godt med skalldyr dag!

Det kommer helt klart bilder fra Roma, men ny pc var innstalert mens vi var borte og ikke har jeg skjønt overføring av bilder ennå:-)

Gleder meg til butikk imorgen og søndag må terassemøbler inn i hus og plantene i vinterdvale - på høy tid nå!
RIKTIG GOD FREDAG TIL ALLE - NYT!!

   

3 kommentarer

Taiba

26.10.2012 kl.21:58

borte bra hjemme best :)

fruensvilje

26.10.2012 kl.23:02

velkommen hjem.25+ høres no deilig ut synes eg :)) er dere heldige så slipper dere snø sånn med en gang,alikavel er det nok lurt å rydde i hus,selv måtte eg ta i hus mine møbler med snø på :)

Tove

28.10.2012 kl.08:00

Roma står definitiv på ønskelisten.

Skriv en ny kommentar

hits