Julestemning i grått vær...og mer ble det..

Nissen kom og noen mennesker også, men de fleste trosset ikke været denne gangen - men tradisjonen er skapt og berde skal det bli for hvert år:-)Slik skulle det jo vært:-)

Jeg har klart det store en uke før jul! Falt på isen utenfor sfo igår - og endte til slutt på legevakten igår og etter mange timer kom jeg ut med påvist brudd i lillefinger som var stygt - de skulle likevel bare tape og jeg hadde ihvertfall noe mulighet til å bruke litt av høyre hånden selv om jeg nesten ikke klarer noen ting og banner her - men så ringte de fra syhehuset nå og jeg må ha gips i dobbelt så lang tid som de hadde foreskrevet igår (seks uker) !

Alt er relativt og det er mye som kunne vært mye værre, men jeg har litt problemer med å være positiv nå - det er så mye jeg vil gjøre til jul - og nå må jeg finne andre løsninger ...og senke kravene....sikkert bra det , men ikke det jeg hadde tenkt nå!

Heldigvis har min kjære en fin automatgir bil, og han mp nok nøye seg med min lille Ioanna bil til oslo nå og jeg kan kjøre stor fin bil i seks uker ihvertfall:-)

12 kommentarer

ewymarie

18.12.2012 kl.13:11

Åh nei! Slikt er ikke gøy. Jeg husker når mamma knakk halebeinet ved å ramle i trappa lille julaften. Men det positive var at vi alle hjalp til og så hvor mye jobb som ligger bak alt. Jeg var 11 og ikke så ivrig på å lage mat på den tiden. Så setter masse pris på alt-det er helt sikkert. Så nå kan jeg sy rull og gjøre andre ting jeg ikke kunne før. Gøy å lære tradisjoner : )

fruensvilje

18.12.2012 kl.13:23

julestemningen var det ikke noe å si på :))men høgre hånd i gips i 6 uker uff uff jeg hvet nøyaktig hva du da har i vente,og som sagt håper jeg du har flinke medhjelpere hjemme :))

Tove

18.12.2012 kl.14:42

Uflaks da! Men bra det ikke var værre.

Lene Einang Flach

18.12.2012 kl.20:19

Æsj,så uheldig da! Da har du en god grunn til å overlate mye av julestria til resten av familien. Men grusomt utgjort - særlig når man liker å stelle istand og pynte! Ha en riktig god jul uansett. Hvis du husker meg (kjøpte to sorte selskapskjoler - en av dem som måtte legges opp) Jeg fikk profesjonell syhjelp til å legge opp gudinnekjolen. Jeg har faktisk fått brukt begge to før jul og føler meg skikkelig fin :-)

God bedring med den gipsede hånden. Mvh Lene

Paafyll:-)

18.12.2012 kl.21:30

Lene Einang Flach: åhhh takk skal du ha:-) både for omtanken,men også for kjoleoppdateringen:-) Vet selvfølgelig hvem du er og ble såååå glad når jeg leste hvor bra det gikk med kjolene:-) Har tenkt på deg mang en gang, menregnet med at det gikk bra når jeg ikke hørte noe - og at du er helt nydelig og både gudinne og madonna (rock) - det husker jeg veldig godt:-) God jul til deg og dine! Vi sees ihvertfall til påske:-)

Paafyll:-)

18.12.2012 kl.21:30

Tove: ja det kan det virkelig, - prøver å minne meg på det når det jeg har lyst til å gjøre ikke er mulig...:-)

Paafyll:-)

18.12.2012 kl.21:33

fruensvilje:har du brukket hånden selv? er det det duhar strevd med blant annet etterpå?
Vi hadde salg på strikkevarene på søndag og jeg tenkte på deg og den blå drakten - et sett igjen - ville det være aktuelt på salg:-)?

Paafyll:-)

18.12.2012 kl.21:34

ewymarie: Takk for oppmuntringen - dere skal få referat av utviklingen:-)

fruensvilje

18.12.2012 kl.23:00

nei jeg brakk ikke hånden men noen sener mellom fingrane slitna,først 1 år etterpå ble jeg opperert og måtte gå med en finger i skinne i 6 uker :))det gikk da 6 måneder før smertene etter opperasjonen forsvant.

Jo det kan være aktuelt med strikkadrakten,hvilken str er det da ?og hva blir i så fall prisen

Paafyll:-)

19.12.2012 kl.18:55

fruensvilje: det hørtes ikke godt ut heller!
Har en jakke i s og skjørt i s og m:-) tror s passer veldig godt i jakken ut fra kjolen som passet - mulig det er mulig tryggest med m i skjørtet, men det passer meg - og hvis du skal bære det over brystet og tror jeg det holder med s. jeg kan måle ! du skal få det til 50 % var 30 i helgen:-) en venstre finger strever med å skrive:-)

fruensvilje

19.12.2012 kl.20:03

tror ikke jeg tørr ta tjangsen på dei str,bekvemsona ligger mellom m og l

Paafyll:-)

20.12.2012 kl.10:10

fruensvilje: fant en jakke i m og, men tror det blir for stort i jakke, men støtter M i skjørtet. det er store str - jeg bruker M og er mellom l og xl -) da vet du:-)

Skriv en ny kommentar

hits