Paafyll dag..

Lunsj avtale med god vennine som ikke bare spør om overskriftene , men som orker å høre detaljene i hverdagens utfordringer og som vet så mye fra før at man ikke trenger så mye ord - er en virkelig gave!

Denne gangen ble det shopping i naboby og og jeg kom hjem med Zebra- varme - dødskule støvletter - skal sies at jeg fikk forbud av mine døtre å gå med de ved siden av dem - sjeldent - men tar ikke det så høytidelig:-)

Fant jammen servietter til årets konfirmasjon som er gutt - og derfor litt vanskeligere - blå turkise med magnoliatremed blomster - får jeg tak i magnoliablomster også blir det perfekt:-)

En ordentlig Paafyll dag:-)Og dagen blir stadig lysere -  slike paafyll dager gjør både januartåke og mørketid mye "lysere"

Takk min venn:-)

3 kommentarer

fruensvilje

08.01.2013 kl.21:14

høres ut som en fantastisk flott dag:)zebrastøvler høres litt spesielle ut :)men jeg tror deg når du sier dei er kule,kanskje vi får se dem :))og gjerne på fruen

ernashus

08.01.2013 kl.21:16

Deilig med sånne påfylldager, det trenges innimellom! Selv gleder jeg meg til to herlige uker med påfyll på Gran Canaria, det skal bli så godt! Nydelig bilde som alltid fra deg, så godt å tenke på at dagene blir lengre og lysere fremover nå. Ha en fin kveld videre, klem :-)

Vigdis

08.01.2013 kl.22:05

Fantastisk flott dag - åh digg med zebra støvler pluss pluss - takk for alt vi deler;))

Gleder meg til forts - altså neste by!

Shopping, skravling & suppe = super dupert;)

Skriv en ny kommentar

hits