Ioanna året 2012

Det har vært et fantastisk spennende år med åpning i mars og hard jobbing for å få det ferdig før det.. og etterpå et eventyr- selv om vi aldri har vært så slitene og hatt flere bekymringer og gleder - har det alltid vært morsomt likevel og da kan man jobbe mye....

 Noe av det beste har vært å dele det med min store kjærlighet - å få full støtte på å gjennomføre min drøm og så bli likestilte partnere har gitt dobbel glede .. Vi har alltid noe å snakke om ... og blir dobbelt så gode :-)


å dele det med barna og spesielt jentene - tre som jobber  der  - har også gitt familien en ny dimensjon - selv om de også har blitt lei til tider av av all fokuset.

Et nytt Ioanna år har begynt  - snart skal vinter 13/14 tas ut - nesten som julaften:-) og jeg gleder meg stort til å motta sommer kolleksjonen i beg av mars og skape en ny Ioanna butikk med en ny fatastisk  lekker kolleksjon helt annerledes enn forrige sommer!

Gleder meg stort....og det beste er at helsen har blitt bedre og energien større både på sykehuset og privat:-)

Torsdag og snart helg:-)

4 kommentarer

ernashus

09.01.2013 kl.23:03

Gratulerer med et fantastisk år, Torunn! Du har vært kjempeflink, klær selges ikke av seg selv om de er aldri så fine! Ønsker deg et like fint Kourbelaår som det forrige, gleder meg til å se mer av butikken og klærne! :-)

Paafyll:-)

10.01.2013 kl.08:23

ernashus: Tusen takk fine deg! Du har vært en av de som har heiet mest og det betyr enormt mye, for etablering er ikke bar oppturer:-) Tusen takk!

fruensvilje

10.01.2013 kl.10:49

Det helt supert att det har gått så godt for deg,att du har fått bedre energi både hjemme og på sykehuset viser jo bare att du har tatt den riktige avgjørelsen med å gjennomføre drømmen din :))lykke til videre i året som vi nå har forran oss

Paafyll:-)

10.01.2013 kl.13:57

fruensvilje: Og takk til deg for alle dine hyggelige kommentarer og kjøp:-)

Skriv en ny kommentar

hits