Nedtelling ....IoannaKourbela Design

Sommer varene blir sendt fra Athen nå - men det ser ikke ut som vi rekker å få de før neste helg - enn så lenge har jeg vært på loftet og funnet frem Ioannas kolleksjon fra ifjor og før - jeg må bruke de siste fargene og er en levende reklame (veldig lei meg for det;:-) - derfor må jeg selge videre (veldig billig) det jeg bare brukte noen ganger ifjor - litt tungt hjerte for jeg blir så glad i klærne - men kan jo ikke beholde alt  - 

   I

Skal se om jeg ikke fåt tatt noen bilder med noe på - så kan dere være med å gjøre noen billige kupp:-)

På lørdag hadde vi et par som kom helt fra Mysen - det er rimelig mange mil og noen timer herfra - men hun skulle handle hos oss etter å ha fulgt oss på facebook (Ioanna Kourbela Tjøme exclusive) - gjett om det gleder våre Ioanna hjerter:-):-)

Ha en strålende dag i det vakre vinterværet - med tuch av vår:-)

3 kommentarer

ernashus

26.02.2013 kl.12:48

Herlige bilder! Ser ikke ut som det er vanskelig å få kunder, så fine klær er lett å selge. Synd du bor så langt unna meg, så fine og eksklusive klær må prøves før en kjøper de. Gleder meg til å se vår/sommerklærne, lykke til og ha en superfin dag! Klemmer :-)

Paafyll:-)

26.02.2013 kl.12:53

ernashus: Vi erfarer at det må prøves ja:-) En dag må du få til å komme forbi (vi leker med tanken på Steen og Strøm avd - litt lettere for deg) - men utrolig hyggelig at folk reiser langveisfra:-)

fruensvilje

26.02.2013 kl.16:19

kan bare ønske dere lykke til,der er mange deilige plagg til lune sommerdager :))det er iallefall helt sikkert

Skriv en ny kommentar

hits